loading spinner

Filter by

Categories
more... less
Price
260 52030
Aggregaat / Fabrikant
more... less
Brandstof type
more... less
Kenmerk
more... less
kVA
more... less
Motor merk
more... less

Aggregaat / FabrikantEr zijn 157 producten

Subcategorieën

 • Genmac

  Sinds 1983 produceert Genmac (Italië) aggregaten van een zeer hoge kwaliteit. Genmac producten zijn betrouwbaar, duurzaam, sterk en zeer competitief. Ook het Design is zeer strak. Door de jaren heen heeft Genmac zich onderscheiden voor de kwaliteit van haar producten, knowhow, aangepaste oplossingen. Genmac produceert stroomaggregaten, variërend van 2kVA tot 2000kVA. Genmac heeft een uistekende onderdelen voorziening en ondersteunende technische service. Inmiddels levert Genmac zijn  aggregaten in meer dan 135 landen en is uitgegroeid tot één van de grote aggregaat fabrikanten van de wereld. De aggregaten zijn uitgerust met een uitgebreid bedieningspaneel en standaard veel stopcontacten.

 • Gentec Energy
 • Honda
  Het uitgebreide Honda productenprogramma kenmerkt zich door uiterste betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, weinig geluid, de laatste stand van de techniek, zuinig met brandstof en een uitgebreid service netwerk over de gehele wereld. Het programma omvat benzine aggregaten en waterpompen van 1 kW tot 6 kW. In het programma zijn aggregaten opgenomen voor verschillende doelgroepen.

  Zeer stille aggregaten, aggregaten met een hoge spanningsnauwkeurigheid en ook aggregaten voor de bouw, die bedrijfszeker zijn maar uitgerust zijn met simpele techniek. Alle aggregaten worden bedrijfsklaar en getest afgeleverd. De garantie is 2 jaar wanneer het onderhoud door een Honda dealer wordt verricht. Gentec Energy is officieel dealer van Honda nederland.
 • Powermate
 • Pramac

  Pramac is één van de grootste aggregatenproducenten van Europa. De aggregaten die Pramac op de markt brengt, worden bijna uitsluitend geleverd met originele Westerse motoren en generatoren (alternatoren). Het programma omvat natuurlijk benzine en dieselaggregaten tot 2500 kVa. Enkele typen werken op LPG. Voor de benzine aggregaten tot 12 kVA worden bijna uitsluitend de bekende en betrouwbare Honda motoren gebruikt.

  Enkele geluidsarme aggregaten hebben Yamaha en Robin Subaru motoren Voor de diesel aggregaten zijn de motoren van de bekende merken Yanmar, Hatz en Lombardini. De wat zwaardere aggregaten worden geleverd met een Yanmar of een Perkins, Volvo motor. Voor de generatoren (alternatoren) worden eveneens bekende ,originele Westerse  producten gemonteerd. Het programma bestaat uit éénfase en driefasen aggregaten.

 • SDMO

  SDMO Kohler is een industriële Franse onderneming gevestigd in Brest, gespecialiseerd in de productie van aggregaten tot 4200 kVA. SDMO is de toonaangevende fabrikant van aggregaten in de Europese markt en is de 3de grootste aggregaat fabrikant wereldwijd.

 • Yamaha

  Yamaha heeft zich toegelegd op een beperkt benzine aggregaten programma. Het zijn zeer stille en betrouwbare aggregaten. Ze zijn allemaal uitgevoerd met een hoge spanningsnauwkeurigheid, dus ook allemaal geschikt voor de voeding van elektronische apparatuur. Het aggregaat met het grootste vermogen is 3 kW sterk. De aggregaten hebben een stand-by knop, waardoor het geluid met meer dan de helft afneemt wanneer het aggregaat onbelast draait. Het toepassingsgebied is zeer uitgebreid.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 157 items
Toont 1 - 12 van de 157 items