loading spinner
Briggs & Stratton

Voor noodstroomtoepassing zijn de Briggs and Stratton aggregaten uiterst geschikt. Doordat de brandstof benzine is, is de constructie simpel. Daardoor is de prijs zeer acceptabel, vooral voor noodstroom gebruik. Het geluid is gunstig voor een open aggregaat. Op 7m is het geluid van de 10 kVA uitvoering 70 dB. Het merk is vele 10 tallen jaren oud...

Voor noodstroomtoepassing zijn de Briggs and Stratton aggregaten uiterst geschikt. Doordat de brandstof benzine is, is de constructie simpel. Daardoor is de prijs zeer acceptabel, vooral voor noodstroom gebruik. Het geluid is gunstig voor een open aggregaat. Op 7m is het geluid van de 10 kVA uitvoering 70 dB. Het merk is vele 10 tallen jaren oud. De motoren zijn niet alleen terug te vinden in de tuinbouw maar ook in de aggregatenmarkt. Het programma loopt van 7,5 kVA tot 20 kVA. De uitvoeringen zijn met en zonder AVR (Automatische Volt Regeling). Wel of geen ATS (Automatische koppeling aan het elektriciteitsnet, wanneer de stroom uit valt) 

De houdbaarheid van benzine is beperkt. In ons programma hebben we een toevoegmiddel, waardoor de benzine 2 jaar mee gaat. Daarna moet de benzine ververst worden. Ook kan in plaats van benzine, de ASPEN brandstof gebruikt worden. Deze is onbeperkt houdbaar. De rookgasuitstoot met ASPEN is bovendien niet schadelijk voor de gezondheid. De ASPEN brandstof wordt o.a. toegepast bij bladblazers en kettingzagers. 

Meer

Briggs & StrattonEr zijn geen producten in deze categorie.