loading spinner

Filter by

Categories
more... less
Price
235 52030
Aggregaat / Fabrikant
more... less
Brandstof type
more... less
Kenmerk
more... less
kVA
more... less
Motor merk
more... less

Aggregaat / FabrikantEr zijn 154 producten

Subcategorieën

 • Genmac

  Sinds 1983 produceert Genmac (Italië) aggregaten van een zeer hoge kwaliteit. Genmac aggregaten zijn betrouwbaar, duurzaam, sterk en zeer competitief. Ook het Design is zeer strak. Door de jaren heen heeft Genmac zich onderscheiden voor de kwaliteit van haar producten, knowhow, aangepaste oplossingen. Genmac produceert stroomaggregaten, variërend van 2kVA tot 2000kVA. Genmac heeft een uistekende onderdelen voorziening en ondersteunende technische service. Inmiddels levert Genmac zijn  aggregaten in meer dan 135 landen en is uitgegroeid tot één van de grote aggregaat fabrikanten van de wereld. De aggregaten zijn uitgerust met een uitgebreid bedieningspaneel en standaard veel stopcontacten.

 • Gentec Energy

  Gentec Energy benzine en diesel aggregaten zijn voordelig geprijst en worden voor veel toepassingen gebruikt. Deze worden tegenwoordig in Thailand geassembleerd. Voordat deze aggregaten de deur uit gaan worden ze altijd uitvoerig getest in Joure Nederland.

 • Honda
  Honda aggregaten en waterpompen zijn zeer betrouwbaar, van een hoge kwaliteit en maken weinig geluid. Ook zijn deze zuinig in verbruik. Honda heeft een uitgebreid service netwerk over de gehele wereld. Het Honda programma omvat Honda benzine aggregaten en waterpompen van 1 kW tot 6 kW.

  Honda produceert naast de reguliere lijn ook zeer stille aggregaten met een hoge spanningsnauwkeurigheid. Honda produceert top aggregaten en waterpompen die erg bedrijfszeker zijn. Alle aggregaten en pompen worden bedrijfsklaar en getest afgeleverd. De garantie is 2 jaar wanneer het onderhoud door een Honda dealer wordt verricht. Gentec Energy is officieel dealer van Honda Nederland. Ook zijn wij een officieel Honda servicepunt.
 • Powermate

  Al meer dan 40 jaar is Powermate een toonaangevend merk in de USA op het gebied van gereedschap en power tools. Powermate voldoet aan de behoeften van particulieren en professionals. In 2009 is Powermate in samenwerking gegaan met het Italiaanse Pramac voor het maken van speciale draagbare generatoren die zijn toegespitst op de meest veeleisende behoeften van de Europese markt. Vanaf 2016 verkoopt PRAMAC de producten van Powermate aan elk land buiten de Noord-Amerikaanse regio, en werd het een krachtige bondgenoot voor elke camping-, doe-het-zelf- en recreatieve activiteit, waarbij altijd veelzijdigheid, prestaties en veiligheid vereist is.

 • Pramac

  Pramac is één van de grootste aggregatenproducenten van Europa. De benzine en diesel aggregaten die Pramac op de markt brengt, worden bijna uitsluitend geleverd met originele Westerse motoren en generatoren (alternatoren). Pramac produceert tot een vermogen van wel 2500 kVA. Enkele typen werken op LPG. Voor de benzine aggregaten tot 12 kVA worden bijna uitsluitend de bekende en betrouwbare Honda motoren gebruikt.

  Enkele geluidsarme aggregaten hebben Yamaha en Robin Subaru motoren. Voor de diesel aggregaten zijn de motoren van de bekende merken zoals: Yanmar, Hatz en Lombardini. De wat zwaardere aggregaten worden geleverd met een Yanmar of een Perkins, Volvo motor. Voor de generatoren (alternatoren) worden eveneens bekende ,originele Westerse  producten gemonteerd. Pramac levert éénfase en driefasen benzine en diesel aggregaten.

 • Yamaha

  Yamaha heeft zich toegelegd op een beperkt benzine aggregaten programma. Yamaha produceert zeer stille en betrouwbare aggregaten. De Yamaha aggregaten zijn allemaal uitgevoerd met een hoge spanningsnauwkeurigheid, dus ook allemaal geschikt voor de voeding van elektronische apparatuur. Het Yamaha aggregaat met het grootste vermogen is 3 kW sterk. De Yamaha aggregaten hebben een stand-by knop, waardoor het geluid met meer dan de helft afneemt wanneer het aggregaat onbelast draait. Het toepassingsgebied is zeer uitgebreid.

 • SDMO

  SDMO Kohler is een industriële Franse onderneming gevestigd in Brest, gespecialiseerd in de productie van aggregaten tot 4200 kVA. SDMO is de toonaangevende fabrikant van aggregaten in de Europese markt en is de 3de grootste aggregaat fabrikant wereldwijd.

per pagina
Toont 1 - 9 van de 154 items
Toont 1 - 9 van de 154 items