loading spinner

Filter by

Categories
more... less
Price
458 52030
Aggregaat / Fabrikant
more... less
Brandstof type
more... less
Kenmerk
more... less
kVA
more... less
Motor merk
more... less

Motor merkEr zijn 150 producten

Subcategorieën

 • Hatz

  Hatz is één van de bekende grote Europese motoren bouwers. Hatz is gespecialiseerd in kleine en middelgrote diesel aggregaten tot 56kVA. De motoren staan bekend om hun lange levensduur. De motoren worden constant aangepast aan de nieuwste eisen. U kunt de motoren terugvinden in de wegenbouw, in schepen en natuurlijk ook in aggregaten.
  Veel aandacht wordt besteed aan betrouwbaarheid en de milieu eisen, die aan motoren door de verschillende landen gesteld worden. De motoren zijn compact. hebben een zo laag mogelijk gewicht. Veel aandacht is besteed aan de gebieden waar de motoren worden toegepast. Dat geldt zowel ook voor de tropen als de poolgebieden. Voor de lange levens duur is het van belang de motoren trillingsvrij te construeren door zo nodig de krukwangen en het vliegwiel aan te passen of gebruik te maken van een balans-as. Veel aandacht is er besteed om het onderhoudsinterval te verlengen en de kosten van onderhoud laag te houden.

 • Honda

  Aggregaten die uitgerust zijn met een Honda motor zijn zeer betrouwbaar. Honda bouwt zeer stille aggregaten, aggregaten met een hoge spanningsnauwkeurigheid en ook aggregaten voor de bouw, die bedrijfszeker zijn maar uitgerust zijn met simpele techniek. Alle aggregaten worden bedrijfsklaar en getest afgeleverd. De garantie is 2 jaar wanneer het onderhoud door een Honda dealer wordt verricht.

 • Kohler

  Kohler heeft 100 jaar ervaring! Kohler (USA) maakt al vanaf 1920 motoren en is één van de grootste motorfabrikanten ter wereld. Elke KOHLER-motor wordt nauwkeurig getest.  Kohler geeft vaak 3 jaar garantie op zijn motoren.

 • Lombardini

  Lombardini S.r.l. Is een Italiaanse fabrikant van dieselmotoren tot 65HP. Het bedrijf werd in 1933 opgericht in Reggio Emilia door de broers Adelmo en Rainero Lombardini onder de naam Lombardini Fabbrica Italiana Motori S.p.A. Adelmo Lombardini produceerde al sinds 1922 verbrandingsmotoren met een bedrijf genaamd "Società Anonima Cooperativa Metallurgica" in Novellara (RE). Lombardini is sinds 2007 onderdeel van de Kohler-groep, een unie die heeft geleid tot de creatie van een internationale synergie vanuit markt- en productstandpunt.

 • Perkins

  Al meer dan 80 jaar ontwikkeld en produceert Perkins hoogwaardige gas- en dieselmotoren. Perkins ontwikkeld de meest geavanceerde en uitgebreide diesel- en gasmotoren ter wereld. Deze worden overal toegepast.

 • Powermate

  Powermate is ruim 40 jaar een top merk in de USA. Voor de Europese markt heeft Powermate een partner Pramac, deze produceert momenteel de generatoren voor powermate gericht op de particulieren markt.

 • Pramac

  Pramac is één van de grootste aggregatenproducenten van Europa. De aggregaten die Pramac op de markt brengt, worden bijna uitsluitend geleverd met originele Westerse motoren en generatoren (alternatoren). Het programma omvat natuurlijk benzine en dieselaggregaten tot 2500 kVa. Enkele typen werken op LPG. Voor de benzine aggregaten tot 12 kVA worden bijna uitsluitend de bekende en betrouwbare Honda motoren gebruikt.

  Enkele geluidsarme aggregaten hebben Yamaha en Robin Subaru motoren Voor de diesel aggregaten zijn de motoren van de bekende merken Yanmar, Hatz en Lombardini. De wat zwaardere aggregaten worden geleverd met een Yanmar of een Perkins, Volvo motor. Voor de generatoren (alternatoren) worden eveneens bekende ,originele Westerse  producten gemonteerd. Het programma bestaat uit éénfase en driefasen aggregaten.

 • Robin Subaru

  De Robin Subaru motoren worden geproduceerd door de bekende Subaru fabrieken voor auto's. In Japan heeft motor een zeer hoog marktaandeel in de professionele markt. De motoren zijn zoveel mogelijk modulair geconstrueerd voor een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. De verbrandingskamers zijn zodanig vormgegeven dat de motoren voldoen aan de huidige milieu eisen. De motoren zijn door de constructie zuinig, licht in gewicht, betrouwbaar en stil. Door de combinatie van de constructie, smering en koeling hebben de motoren een lange levens duur. Er is veel aandacht besteed om het onderhoud te vergemakkelijken. Het starten onder koude omstandigheden gaat de motor gemakkelijk af. De motor wordt gekoppeld aan een alternator met inverter. De inverter zorgt voor een optimale sinus waardoor de aggregaten uitermate geschikt zijn voor de voeding van gevoelige apparatuur. Het toerental wordt aangepast, wanneer het aggregaat minder vermogen moet leveren. Daardoor maakt het aggregaat minder geluid en is het ook zuiniger.

 • Volvo

  Aggregaten die aangedreven worden door Volvo Penta-motoren kunnen de stroom leveren in elk klimaat, van Antarctica tot de stoffige hitte in het Midden-Oosten. Volvo kan motoroplossing aanbieden die bij elk aggregaatontwerp past, ongeacht de locatie. Ongeacht het klimaat of de omstandigheden, u kunt vertrouwen op een Volvo Penta-motor om optimaal van uw aggregaat te profiteren. Deze 1500 toeren motoren kunnen 24 uur per dag draaien!

 • Weichai

  Weichai is één van de grootste motor producenten in China. Weichai heeft zelfs een aantal jaar Deutz motoren gebouwd in licentie van Deutz Duitsland. Weichai staat bekend om zijn sterke vrachtwagen motoren in China.

 • Yamaha

  Yamaha motoren zijn zeer betrouwbaar. Yamaha heeft goede stille motoren ontwikkeld voor de inverter aggregaten tot 3 KW. Deze hebben een hoge spanningsnauwkeurigheid.

 • Yanmar

  De keuze voor de Yanmar motor heeft veelal te maken met de ervaringen van de klant. Yanmar behoort tot de topfabrikanten van motoren voor de meest uiteenlopende toepassingen. De keuze voor Yanmar is daarom niet zo moeilijk. De Yanmar motoren hebben een hoge kwaliteit, een lange levensduur, een laag brandstofverbruik door slimme constructies en kunnen gemakkelijk geplaatst worden. De motoren zijn allemaal dieselmotoren. De kleinste motor het een vermogen van slechts enkele kilowatts en het grootste ca. 60 kW. Het lage brandstofverbruik wordt bereikt door een optimale luchttoevoer, de juiste verbrandingskamers in combinatie met de slag van de krukas, een goed fabricaat voor de inspuiting zoals Bosch, een uitlaatsysteem dat geconstrueerd is voor de bijbehorende motor, de smering die exact afgestemd moet zijn voor de motor en niet te vergeten de koeling. De lange levens duur wordt daarnaast bereik door eventuele krukasaanpassingen en balans-assen om het aggregaat trillingsvrij te maken. Door de juiste afstemming van de verschillende detail technieken van de verschillende motoren maken motoren relatief weinig geluid. Alles bij elkaar betekent dit dat de motoren ook bij 40°C het gevraagde vermogen kunnen leveren. Wanneer u de motor veel gebruikt dan is de Yanmar motor een goede keuze. De kwaliteit betaalt zich terug in de lagere kosten of ownership in combinatie met een laag geluidsniveau.

per pagina
Toont 19 - 27 van de 150 items
Toont 19 - 27 van de 150 items