loading spinner
Honda

Het uitgebreide Honda productenprogramma kenmerkt zich door uiterste betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, weinig geluid, de laatste stand van de techniek, zuinig met brandstof en een uitgebreid service netwerk over de gehele wereld. Het programma omvat benzine aggregaten en waterpompen van 1 kW tot 6 kW. In het programma zijn aggregaten opgenomen vo...

Het uitgebreide Honda productenprogramma kenmerkt zich door uiterste betrouwbaarheid, hoge kwaliteit, weinig geluid, de laatste stand van de techniek, zuinig met brandstof en een uitgebreid service netwerk over de gehele wereld. Het programma omvat benzine aggregaten en waterpompen van 1 kW tot 6 kW. In het programma zijn aggregaten opgenomen voor verschillende doelgroepen.

Zeer stille aggregaten, aggregaten met een hoge spanningsnauwkeurigheid en ook aggregaten voor de bouw, die bedrijfszeker zijn maar uitgerust zijn met simpele techniek. Alle aggregaten worden bedrijfsklaar en getest afgeleverd. De garantie is 2 jaar wanneer het onderhoud door een Honda dealer wordt verricht. Gentec Energy is officieel dealer van Honda Nederland.

Meer

Honda  Er zijn 58 producten

per pagina
Toont 1 - 15 van de 58 items
Toont 1 - 15 van de 58 items